Арт Репродукции

Арт Репродукции

Арт репродукции - дигитален печат на канава.
Пана от канава (платно) опънати на дървени подрамки.
Репродукции на картини и творби от известни художници.

Арт репродукциите са достъпна и привлекателна алтернатива на оригиналните маслени картини.
Подходящи са за интериорна декорация както в хотели, заведения и офиси, така и в дома.

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Рафаело - "Свети Георги" (пано от канава арт репродукция) Освен като пано от канава може да поръчате изображението и като плакат (постер), с рамка или без. ..
31,00 лв.
Христо Ботев - пано от канава (платно) репродукция от портрет с маслени бои Христо Ботев - "Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира." ..
32,00 лв.
Ван Гог - Автопортрет със сламена шапка (пано от канава) арт репродукция печат на канава (платно) През лятото на 1887-а, ван Гог живее в Париж и вече повлиян от творчеството на известните импресионисти, създава едни от най-добрите си автопортрети...
24,99 лв.
Ван Гог - Автопортрет 1886 (пано от канава) арт репродукция печат на канава (платно) След преместването на ван Гог в Париж, той рисува множество автопортрети, в които използва все по-светли цветове и нови техники, повлиян от импресионисти като Рен..
24,99 лв.
Ван Гог - Автопортрет 1889 (пано от канава) арт репродукция печат на канава (платно) Автопортретите на ван Гог показват лицето му както той го е виждал в огледалото - дясната страна на лицето му, всъщност е неговата истинска лява част. Тази каритн..
24,99 лв.
Ван Гог - Автопортрет с черна шапка (пано от канава) арт репродукция печат на канава (платно) През последните три години от живота си, ван Гог рисува себе си 37 пъти. Това е един от първите запазени негови автопортрети, нарисуван през 1886 г., ког..
24,99 лв.
Ван Гог - Автопортрет Септември-1889 (пано от канава) арт репродукция печат на канава (платно) Винсент ван Гог рисува поредица от картини след като постъпва в приюта за душевно-болни в Сен Реми през 1889-а, сред които е и този автопортрет. Това е ..
24,99 лв.
Ван Гог - Бадемов Цвят (Almond Blossom) (пано от канава) арт репродукция печат на канава (увеличен контраст) Разцъфналите дървета намират специално място в сърцето на ван Гог. Те символизират пробуждането и надеждата. Винсент научава, че е стан..
24,99 лв.
Ван Гог - Бадемов Цвят (Almond Blossom) (пано от канава) арт репродукция печат на канава Разцъфналите дървета намират специално място в сърцето на ван Гог. Те символизират пробуждането и надеждата. Винсент научава, че е станал чичо в началото н..
24,99 лв.
Ван Гог - Бадемов цвят в чаша (пано от канава) арт репродукция печат на канава Въпреки че пристига през пролетта във френското градче Арл, времето се захлажда и за кратко пада сняг. Това кара художника да рисува в стаята си и през първат..
24,99 лв.
Ван Гог - Ваза с 12 слънчогледа (пано от канава) арт репродукция печат на канава Може би една от най-известните картини на ван Гог, заедно с автопортретите са серията картини на слънчогледи, които той създава през 1888г. Първоначално замислени кат..
24,99 лв.
Ван Гог - Ваза с ириси на жълт фон (пано от канава) арт репродукция печат на канава Тази световно-известна маслена картина с размери 92/73.5 см е от периода му когато е на лечение в клиниката в Сен Реми (Saint Remy). Вазата с ириси на жълт фон е с..
24,99 лв.
Ван Гог - Ваза с три слънчогледа (пано от канава) арт репродукция печат на канава или постер   Това пано от канава е желан подарък от всички любители на импресионизма и оригинална декорация за вашия дом, офис или заведение. ..
24,99 лв.
Ван Гог - Ваза с цинии и други цветя (пано от канава) арт репродукция печат на канава Повлиян от стила на Адолф Монтичели, ван Гог започва да прилага нови техники и стил на рисуване. Той започва да използва по-светли цветове в картините си и да пр..
24,99 лв.
×
×
×
×
×
×
×