Пана (Канава)

Пана (Канава)

Декоративни арт пана - печат на канава. Дигитално отпечатано изображение върху канава (платно от памук,лен,синтетика), която след това е опъната и фиксирана върху дървена под-рамка.

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
"I feel lucky every day I am with you" (пано от канава) - романтичен подарък. Освен като пано от канава може да поръчате изображението и като плакат (постер), с рамка или без. ..
24,00 лв.
Бар (Neon Red) - пано от канава Може да поръчате изображението и като плакат (постер), с рамка или без. ..
31,00 лв.
Карта - антична (America Novus Orbis 1596) - пано от канава Може да поръчате изображението и като плакат (постер), с рамка или без. ..
29,99 лв.
Мулен Руж - 1889 (пано от канава) Може да поръчате изображението и като плакат (постер), с рамка или без. ..
31,00 лв.
Рафаело - "Свети Георги" (пано от канава арт репродукция) Освен като пано от канава може да поръчате изображението и като плакат (постер), с рамка или без. ..
31,00 лв.
Христо Ботев - пано от канава (платно) репродукция от портрет с маслени бои Христо Ботев - "Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира." ..
32,00 лв.
Производител: Plakati.BG
Чарли Чаплин ("Хлапето") - пано от канава - 30х45см Роден в Англия през 1889 г. Чарли Чаплин се мести в САЩ и успява де се превърне в една от най-влиятелните фигури в историята на филмопроизводството. Актьор и по-късно продуцент и композитор,..
26,99 лв.
Ван Гог - Автопортрет със сламена шапка (пано от канава) арт репродукция печат на канава (платно) През лятото на 1887-а, ван Гог живее в Париж и вече повлиян от творчеството на известните импресионисти, създава едни от най-добрите си автопортрети...
24,99 лв.
×
×
×
×
×
×
×